AnuWay Teraapiatuba

Massaaž koos heliteraapia ja väikese rännakuga

Kuidas see teraapia sündis? 

Nüüd tuleb väike lugu. Nagu ikka, üks asi viib teiseni. Massöör olen olnud juba üle 30 aasta, siis tulid eeterlikud õlid mu ellu ja näitasid oma jõudu. See kuidas igal eeterlikul õlil on oma emotsionaalne mõju meie limbilisele ajule ja kuidas ta hakkab toimetama ning toetama kogu meie keha tervikuna. DoTerra on tõeline Maa kingitus.

Viibisin lätis, Marupes, kui minu sõber tuli pikalt rännakult tagasi, kus ta kohtus paljude  erinevate Shamaanidega ja tõi sealt kaasa ehtsa Shamaani trummi. Me ei maganud peaaegu terve öö. Kuulasime muljeid ja mängisime trummi.  See trummi heli ja vibratsioon raputas mind nii, et ma ei saanud peast ega kõrvust seda heli.

Kaks aastat hiljem läksin kindla plaaaniga  lätti, et omale trumm teha. Universumil olid teised plaanid. Läksin muusikariistade poodi Koshi kellasid ostma ja nägin seina peal olevaid trumme. Müüja pakkus mulle trumme proovida, kuid ma polnud väga huvitatud. Tahtsin ju ise omale trummi teha. Müüja oli osav, juba ma proovisin – mitte ükski ei helisenud. Ma oleks nagu potikaasi kokku löönud, see oli nii kummaline. Müüja oli segaduses ja ütles, et ta pole sellist heli enne kuulnud. Ta mainis, et tal on taga veel kolm trummi, mis on pakendis ja ta tahab lihtsalt teada, kas mõni hakkab helisema ka? Tekkis sportlik huvi. Avades esimese trummi pakendist ja kui ma tegin temaga esimese löögi, siis sain aru, et see on minu. Minu  Trumm! Nii ma sealt poest välja tulin, kotid täis Koshi kellasid ja trumm kaenlas. Abikaasa oli shokis, kui mind nägi. Sõprade juurde jõudes sain teada, et trumm saab minu omaks alles siis, kui see mulle sünnib. Tegemist oli ka minu sünnipäevaga ja nii see rituaal läbi viidi. Trumm sündis mulle, minu sünnipäeval! Sealt sai minu heliteraapia alguse. Hakkasin oma trummiga tutvust tegema ja mängima. Ta hakkaas minuga rääkima. Sain aru, et pean edasi õppima ja nii ma alustasin ka heliteraapia õpinguid, mis pole veel lõppenud.

Nii ma siis ühendasin kolm südamelähedast teraapiat ja alustasin vaikselt praktiseerimisega, paar aastat tagasi. Need tulemused olid lihtsalt nii imelised, et sellest tekkiski selline tore kombo.

Me valime koos Sulle just hetkel kõige sobivama massaaži. Samuti teen iTovi testi, et teada saada, millised eetrelikud õlid  on  hetkel Sulle kõige suuremaks panuseks. Massaaž lõpeb heliteraapia ja rännakuga, kus Sa saad ära saata kõik , mis sind enam ei teeni ja luua endale just selline elu, mis Sind õnnelikuks teeb! Tea, et kõik on võimalik!